0705636537

Rent a Chef i Eskilstuna

Hyr en kock

Vi kommer hem till dig och lagar en god middag för små och stora sällskap.

Du väljer själv rätter från vår meny eller kommer överens med oss om rätter som passar dig och ditt sällskap. Kocken Nikola handlar maten och förbereder och lagar sedan allt i ditt kök. Det finns även möjlighet att vara med i köket och på det viset lära sig mer om matlagning.
Det enda du behöver är ett fungerande kök och porslin att servera maten på. Lite längre ner på sidan finns menyförslag men även menyer från tidigare kunder att kika på.

Hör av dig till oss! Miia & Nikola

Kocken Nikola

Kocken Nikola Damjanovic

Kock och fotograf

Jag har arbetat som kock i ca 20 år. Jag har arbetat utomlands i Schweiz och Japan och i Sverige. För några år sedan utbildade jag mig till lärare men kom att sakna matlagningen. Jag gillar farten i köket och att få människor att njuta av min mat. När jag träffade Miia (som ni kan läsa om här) som också arbetat inom servicebranchen, fick vi idén att starta ett rent a chef företag. Vi båda har förutom mat, även fotografering som intresse och har arbetat som fotografer. Perfekt kombination!

Rent a chef i Eskilstuna

Tidigare kunder

Här finns menyer från tidigare event och några kommentarer. Många av våra middagar har varit tillställningar som möhippor. Men även födelsedagar, middag med kollegor, släktträffar, middag med vänner som har små barn = barnen kan nattas och ingen behöver stå i köket!  

N&M Eskilstuna
7 rätters 

"Fantastiskt trevlig kväll med utsökt mat lagad av proffsiga kockar 🙏🏻"

Toro no Tataki (halstrad tonfisk med ingefära och vitlök)

Oden (grönsaker kokta i buljong med svag soja smak)

Ramen med sidfläsk och klar buljong med misosmak

Tempura (räka och grönsaker med sojamajonnäs)

Gyudon (tunt skivad entrecote kokt i buljong, lök, serveras med ris)

Wagyu med blomkål och potatispuré smaksatt med tryffel

Matcha Grön Te Pannacotta


N&M Eskilstuna
Trerätters

"Åå tack snälla för igår! Så nöjda! Sjukt proffsiga!...😍❤️❤️"

Jordärtskockssoppa med baconströ och Västerbottengratinerat surdegsbröd

Oxfilé toppad med tryffelcreme, pommes fondant och rödvinssås


Vanilj-pannacotta med rårörda bär och vitchoklad-crumble

Trerätters

"Middag kl 20 tänkte vi, så hinner vi lägga barnen innan! "

Räkceviche

Torskfilé med champagnesås, potatispuré och bakad spetskål med misosmör

Mörk chokladmousse och hallonmousse med crumble och coulis




hyr en kock
Hyr en kock

Priser

Priset varierar beroende på råvaror och säsong, kontakta oss för ungefärlig pris via mail rentachef@nomeskilstuna.se . Vid bokningar utanför Eskilstuna tillkommer mil/reseersättning. Vid bokning skickas en faktura på 1000 kr, avgiften garanterar inbokat datum. Summan dras sedan av från totalsumman. Återbetalas ej vid avbokning.

Kontakta oss för mer info

Mail